Koulutus

Itsensä kehittäminen alkaa oppimisesta

Koulutamme asiakkaitamme toimimaan autoteollisuuden toimintatavalla ja toimintaympäristössä. Luomme henkilökunnallenne sillan näkemään asiat uudella tavalla. Parannamme yrityksenne tiimityötaitoja samalla kun kehitämme prosessejanne tehokkaammiksi.

Annamme koulutusta mm. projektien- ja laadunhallinnassa sekä Lean Manufacturing ja Simultaneous Engineering (Lean Design) toiminnoissa.

Projektinhallinta

Useimmiten projektipäälliköt joutuvat työskentelemään useiden tahojen kanssa tiukassa aikataulu- ja kustannustehokkuuspaineessa. Projektinhallinta ei ole kuitenkaan rakettitiedettä. Perusteiden ymmärtäminen auttaa projektin kunniakkaassa läpiviennissä. Toimimalla standardoidulla tavalla, projektin läpivienti tehostuu. Näin projekti pysyy projektipäällikön hallinnassa ja ylimääräiset kustannukset laskevat.

Koulutuksemme antaa projektipäällikölle perustyökalut projektien tehokkaaseen läpiviemiseen. Peruskoulutus kestää yhden päivän.

Laadunhallinta

Laadun ymmärtäminen on monisäikeinen asia. Huono laatu syö helposti koko tuotannon katteen. Laadun tekeminen ei ole kuitenkaan hankalaa tai kallista. Tässäkin pätee totuus: ”perusteiden ymmärtäminen auttaa”. Laatustandardit vaativat systemaattista toimintaa ja oman tuotannon varmistamista etukäteen.

Annamme asiakkaillemme koulutusta laadunhallinnassa sekä P-FMEA:n ja Control Planin teossa.